Nya avsnitt:

Magi på Waverly Place - "Wizards of apartment 13B": Alex och Harper flyttar in i ett hyreshus på 13: e våningen för trollkarlar och andra mytologiska varelser. Alex tror att hon äntligen rör sig ifrån hennes varulv ex-pojkvän Mason tills hon upptäcker att han numera bor på samma våning och kommer att stanna vid något för att vinna henne tillbaka, i en ny episod premiär Fredag ​​7 oktober.

Magi på Waverly Place - "Ghost Rommate": Efter att Alex och Harper inser att de inte längre har råd att betala för sina elräkningar, leder ett sökande efter en ny rumskompis dem till Lucy, ett spöke med ett brustet hjärta, i en ny episod premiär fredag ​​14 oktober.

Magi på Waverly Place - "Get Along, Little Zombie": Efter att Mr Laritate snubblar på det hemliga 13: e våningen i byggnaden, han är biten av Alex och Harpers zombie granne och förvandlas till en zombie, i en helt ny episod, premiär fredag, 21 oktober.

Magi på Waverly Place - "Wizards Vs. Everything ": Alex, Justin och Max får lära sig av professor Crumbs att de måste ta sig samman och använda sina guider till att besegra Gorog och resten av den mörka sidan, i en ny episod premiär fredag ​​28 oktober.


Källa: iloveselenagomezz


Publicerat av: Jenny - I♥SG


Kommentarer
Postat av: Maja Kuoppala [F O T O]

Nu är eran design klart ni hittar den på http://jbnovells.blogg.se/novelljustin (ursäkta namnet på bloggen) hoppas ni gillar den. Är det något ni vill eller att jag ska lägga till så är det bara att säga till! Mejla mig inloggnings uppgifterna eller så ber ni mig att skicka koderna så ni kan stoppa in dom själva :)

2011-10-05 @ 18:56:46
URL: http://majakuoppala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback